Siste besøk var: Dato/klokkeslett: 06 Okt 2022, 18:36


Tidssone UTC + 1 time
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 
Forfatter Melding
 Innleggets emne: Endret oppførsel, jeg som stresser?
InnleggSkrevet: 20 Aug 2018, 12:29 

Registrert: 05 Jan 2014, 14:37
Innlegg: 32
Heisann!
Nå er det slik at jeg er en bekymret hønemor og stresser kanskje litt for mye over ting som ikke er et problem... Så da tenkte jeg at jeg skulle spørre før vi råner inn til dyreklinikken :tjihi:

Litt info rundt den siste uken;
Jeg flyttet for meg selv et "lite stykke" for en uke siden, den lille veien fra Sarpsborg til Bergen. Dette ble jo selvfølgelig en god kjøretur for både meg og fuglene, men de sang med på bilkaraoken hele veien :glis: Vi var obs på trekk og etc, sånn at de ikke skulle bli syke. Når har vi bodd i Bergen i litt over en uke, og det er her jeg har merket litt forandring på den ene undulaten.
Vi bor i en kjellerleilighet som selvfølgelig er mindre enn huset til min mor og far, men nok mosjon får de. Dog så er det jo en temperaturforskjell fra Østfold som har vært rundt 30 grader ute og inne, og i Bergen hvor det er 10-18 grader ute, og vi prøver å ha det rundt 20 inne (føler dog at det er kaldere, litt usikker på om dette da er kjellerleiligheten sin skyld eller om det bare er jeg som er vandt til tropisk varme..).

Buret er plassert i det hjørnet som var best for fuglene, da den yngste er litt nervøs av seg. Vi prøvde derfor å plassere dem slik at de får oversikt over rommet, samtidig som at han ikke blir overrasket og redd hver gang noen kommer inn døren. Med tanke på størrelsen av leiligheten så ble dette et hjørne på motsatt side av døren, men ikke så langt fra et vindu. Trekk blir det aldri, men det kommer jo luft inn en gang i blant...

SÅ, det jeg bekymrer meg litt over er da Milo. Han spiser, drikker, kvitrer og beveger seg, men mindre enn før vi flyttet. Han har begynt å bruse seg opp veldig mye. Han har alltid vært naturlig større enn den andre undulaten, men denne uken har det vært s t o r forskjell på dem selv når Milo ikke sitter stille og blåser seg helt opp. Har hørt at om de bruser seg opp mens de ikke sover så kan de være syke, dette har de jo gjort mange ganger før uten at det har vært noe galt, så har egentlig bare børstet det bort. Men nå har det jo skjedd en god del den siste uken, så da lurer jeg egentlig på om jeg overanalyserer sånn som jeg pleier :hahaha:
Er han bare sliten? Kan det være begynnelsen på noe som jeg kan forebygge? Eller, som sagt, bare bekymrer jeg meg for ingenting? :tjihi:


Topp
Avlogget Profil  
 
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 time


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net & kodeki
phpBB.no - Norsk phpBB-support