Skift til PC-stil
Her kan du be om eller tilby hjelp til frakt eller pass av fugler og andre dyr.
Skriv et svar

Fuglepass i Oslo i juni

13 Mai 2014, 01:18

Hei! Jeg har kommet inn på sommerkurs på Island en måned i sommer, fra 9. juni til 5. juli og da tenkte jeg at jeg skulle spørre her inne om det var noen i Oslo som hadde lyst og mulighet til å passe Arne og Isond for meg mens jeg er borte.

De er små og blå og funker utmerket som vekkerklokke, siden de ikke har noen slumreknapp i det hele tatt :)

Det er sånn at pappa har sagt seg villig til å passe de om ingen andre kan, så det er ikke krise sånn sett, men jeg hadde følt meg litt bedre om noen som har hatt fugl før(og kanskje fortsatt har), og vet litt om hva undulater kan og bør spise osv, kunne passet de. Pappa vil bare vel, og er veldig glad i dyr og vil de skal kose seg også, men jeg er også litt redd for at han kan finne på å gi de noe de ikke tåler. Jeg vet allerede av erfaring at det ikke nytter si i fra når det gjelder hunden, men hun blir jo bare løs i magen...

Jeg kan og gjerne melde meg frivillig, så fremt det passer, å passe en undulat eller to til gjengjeld en gang senere:) Jeg er student og er derfor i Oslo mesteparten av året, og har tenkt å være det også i sommer, stort sett.

De er begge vant til å være en del ute og er ikke sjenerte overfor folk i det hele tatt. Arne er en ordentlig kosegutt, mens Isond til tider kan være litt verre å ha med å gjøre, men hun vil alltid være med der Arne er.

Jeg har ikke bil eller førerkort så det hadde vært best om dere bor "lettvint til" i Oslo. De er vant til å sitte i reisebur, men det blir litt tungt for meg å bære utstyret for langt.
Skriv et svar